Firme

Abonamente curatenie de intretinere

Acestea pot avea diferite frecvente saptamanale, in functie de nevoile clientului. Pentru a veni in intimpinarea acestor nevoi abonamentul de intretinere include un set de lucari standard care, impreuna cu lucrarile de curatenie generala, asigura confortul clientilor nostri la un cost optim.

Abonamente pentru firme

Curatenie generala

Aceasta trebuie executata cu o anumita periodicitate, iar intre doua lucrari de curatenie generala, este necesara intretinerea spatiului, fie cu personal intern dedicat, fie utilizand un abonament de la o firma de curatenie profesionala.

Curatenie generala firme

Domicilii

Curatenie generala

Acest serviciu presupune curatenia completa a locuintei dumneavoastra.

Curatenie generala locuinte

Curatenie de intretinere

Acest serviciu este un set de activitati executat intre curateniile generale care intretin la un nivel optim aspectul locuintei dumneavoastra.

Abonamente pentru locuinte

Alte servicii

Curatenie dupa constructor

In general, dupa terminarea costructiei sau a unei reamenajari importante a unui spatiu firma prestatoare se limiteaza la indepartarea rezidurilor rezultate in urma activitatii. Devine evidenta nevoia unor activitati migaloase de indepartare a petelor de tencuiala, prafului, var, activitati listate mai jos.

Solicita acum acest serviciu (de la 0.5 Euro/m2 )

Tratamente Pardoseli

In functie de tipul pardoselei, de starea acestei si de cerintele dumneavoastra tratamentele includ slefuitul, lustruitul,ceruitul, polisarea, cristalizarea suprafetelor. De asemenea suprafetele din materiale de tipul marmura, travertin, granit, se pot reconditiona evitandu-se schimbarea acestora.

Solicita acest serviciu (la cerere)

Curatare mochete

In functie de tipul mochetei sa covorului acesta poate fi intretinut prin metoda spalarii uscate sau prin metoda injectie/extractie.

Solicita acest serviciu (de la 0.5 Euro/m2)

Curatare tapiterii

Mobilierul tapitat poate fi curatat prin metoda injectie-extractie.

Solicita acest serviciu (la cerere)