BRIGHT CLEANING. SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALE

Servicii de Curățenie la Domiciliu în București

Anii de activitate în domeniul curățeniei ne-au permis să acumulăm experiență în ceea ce privește serviciile de igienizare și curățenie a spațiilor de lucru și de locuit. Astfel, ne bucurăm astăzi de titulatura de specialiști în curățenie, deoarece am consolidat o echipă care poate presta servicii în mod rapid și eficient, ridicându-se întotdeauna la nivelul așteptărilor clientului. Dincolo de experiența acumulată de-a lungul timpului, căutăm să ne perfecționăm în permanență, iar activitatea noastră este susținută de o serie de aparaturi și echipamente de ultimă generație.

Ne adresăm în principal firmelor care doresc să externalizeze activitatea de întreținere pentru sediile lor, fie că este vorba despre companii cu zeci sau sute de angajați, ori firme mici, cu puțini angajați, dar care preferă să opteze pentru o echipă de curățenie rapidă și eficientă. Serviciile Bright Cleaning vin ca o alternativă pentru acele firme care nu doresc să plătească o persoană 8 ore pe zi pentru un joc de curățenie, ci apelează la echipe profesioniste care pot vizita sediul companiei de 2-3 ori pe săptămână, în vederea întreținerii spațiului.

AVANTAJELE PE CARE VI LE OFERIM

Lucrăm în beneficiul clientului nostru 

COSTURI REDUSE

În funcție de complexitatea serviciilor furnizate, stabilim cel mai avantajos preț. Oferim abonamente pentru companii, inclusiv abonamente cu frecvență redusă (1-2 vizite/săptămână), opțiune ideală pentru firmele cu puțini angajați.

CONFORT SPORIT

Mergem pe ideea că nimeni nu se simte confortabil într-un spațiu care nu este curat. Confortul nu presupune doar canapele sau fotolii moi, ci înseamnă curățenie strălucitoare, spații bine aerisite și fără urmă de praf.

MEGA PRODUCTIVITATE

Adaptăm activitatea prestată în funcție de programul clientului. Astfel, putem efectua curățenia în birouri în afara orelor de lucru, pentru a nu periclita munca angajaților, dar și în timpul programului, în vederea obținerii unor costuri mai mici.

PERSONAL CALIFICAT

Am construit o echipă capabilă să lupte cu succes împotriva prafului și murdăriei. Dispunem de personal bine antrenat, responsabilizat în vederea prestării unor servicii profesionale, întotdeauna conform cu cerințele clientului nostru.

Alege inteligent

ALEGE BRIGHT CLEANING

 • Oferte de preț calculate personalizat
 • Curățenie eficientă pentru orice spațiu
 • Spălare covoare, mochete și tapițerii
 • Servicii pentru orice tip de firmă
 • Curățenie generală după constructor
 • Rezultate garantate, rapide și eficiente
 • Peste 10 ani de experiență în domeniu
 • Lucrăm cu tehnologie și echipament nou
 • Cel mai bun raport între calitate și preț
 • Servicii adaptate nevoilor clientului nostru
 • Flexibilitate în prestarea sarcinilor de lucru
 • Abonamente frecvență redusă (1-2 vizite/săpt)

Readucem strălucirea oricărui spațiu de lucru sau de locuit!
NU MAI STA PE GÂNDURI! SOLICITĂ ACUM OFERTA DE PREȚ PERSONALIZATĂ!